Over ons

DPO Network is specialist op het gebied van Privacy Management in de automatisering en de financiële dienstverlening. U kunt onze consultants inhuren, waarbij wij u begeleiden in compliant worden op het gebied van de AVG.

Gerrit van Rooij

Gerrit van Rooij

Privacyconsultant & Functionaris Gegevensbescherming

Ervaren adviseur die bedrijven op een praktische wijze helpt om te voldoen aan de AVG. AVG is soms lastig, maar het is geen rocket science. Als de wil er is om integer met persoonsgegevens van je klanten om te gaan heb je al een flinke stap gezet!

Email: g.vanrooij@dponetwork.nl
Jan van den Berg

Jan van den Berg

DPO & privacy consultant, CTPP gecertificeerd

Met ruime ervaring als DPO en privacy consultant ondersteun ik organisaties bij het implementeren en naleven van de Europese privacywetgeving AVG. Daarbij is de business altijd leidend en staat het vertrouwen van klanten in organisaties centraal. Goed omgaan met privacy en persoonsgegevens draagt bij aan het imago van de sector en het vertrouwen in de organisatie. Belangrijk dus dat het goed geregeld is!

Email: j.vandenberg@dponetwork.nl
Wim Visser

Wim Visser

Functionaris Gevensbescherming, CTPP gecertificeerd

Ruime ervaring op senior posities in het bedrijfsleven (media). De afgelopen jaren heb ik als zelfstandig Privacy professional voor meerdere opdrachtgevers gewerkt, zowel voor kleine als grote ondernemingen. Ik heb een pragmatische aanpak en zorg ervoor dat mijn opdrachtgevers aan de privacy wetgeving voldoen en er een concurrentievoordeel mee opbouwen.

Email: w.visser@dponetwork.nl

ONZE DIENSTVERLENING